Extra kaarten uitverkocht concert Anouk


 anouk.jpgVoor een uitverkocht concert van Anouk worden extra kaarten beschikbaar gesteld. Voor het optreden op zondag 4 juli in het Amsterdamse Westerpark worden tweeduizend toegangskaarten meer verkocht. Het concert verkocht eerder in zes dagen tijd uit.

De capaciteit van het terrein in het Westerpark blijkt groter dan gedacht. Volgens Mojo zal het ook met de extra kaarten hard gaan. Daarnaast verwacht de organisator dat ook het tweede concert van Anouk op 10 juli uitverkocht raakt.

De twee concerten van Anouk maken deel uit van de serie Westerpark-concerten die aankomende zomer plaats gaan vinden. Naast Anouk geven ook Faithless en Marco Borsato een optreden in het Amsterdamse park.

Anouk  Anouk  Extra kaarten  uitverkocht  Westerpark  Faithless  Marco Borsato  Four Tops & Temptations 

Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook

Gerelateerd Nieuws

Geen gerelateerd nieuws gevonden.

Cd's

Anouk in Concert