Jody Bernal opgelicht door manager


 jodybernal.jpgJody Bernal beweert dat hij jarenlang is opgelicht door zijn manager. De 28-jarige zanger schrijft vrijdag op zijn twitterpagina dat hij duizenden euro's verloren heeft. Zijn manager was vrijdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

"Na ruim zes jaar samengewerkt te hebben met mijn manager is mijn vertrouwen geschaad", schrijft Jody. "Ik voel me, op zijn zachts gezegd, belazerd. Ik voel me bij de neus genomen, en ben het schip in gegaan voor duizenden euro's."

Aan RTL Boulevard heeft Jody laten weten dat zijn manager bij elk optreden geld achteroverdrukte. Dat zou standaard 250 euro zijn geweest. Volgens de zanger is het totale bedrag opgelopen tot tienduizenden euro's. Bernal heeft zijn manager per direct aan de kant gezet en zegt het daar niet bij te laten. "Het is niet pluis wat hier gebeurd is, ik ga absoluut stappen ondernemen."

Jody Bernal  Jody Bernal  opgelicht  manager  duizenden euros 

Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook

Gerelateerd Nieuws

Geen gerelateerd nieuws gevonden.

Cd's

Jody Bernal in Concert